Vacatures Bedrijfsarts

Werken binnen de zorg en welzijn als bedrijfsarts? Matchpartner helpt u graag verder naar een passende baan of interimopdracht binnen de zorg en welzijn. Regelmatig hebben wij vacatures voor bedrijfsartsen bij verschillende zorg en welzijn instellingen. Bekijk hier een overzicht van onze actuele vacatures voor bedrijfartsen.

Bedrijfsarts die Verzekeringsarts wil worden - Utrecht

Voor een landelijke opererende organisatie zijn wij op zoek naar een bevlogen Medisch Adviseur, bijvoorbeeld een verzekeringsarts of (geregistreerde) bedrijfsarts die verzekeringsarts wil worden.
Gepubliceerd: 02-07-2015
Referentie nr:#MAHA04745

Forensisch Geneeskundige (PT) - Zuid-Holland

Voor een organisatie voor publieke gezondheidszorg in de regio Zuid-Holland zoeken wij een Forensisch Geneeskundige, die het leuk vindt om een aantal diensten per maand te draaien ten behoeve van...
Gepubliceerd: 28-05-2014
Referentie nr:#MAD04038
Matchpartner bemiddelt en detacheert professionals voor zowel vast dienstverband als interimopdracht in onder meer de volgende vacatures: Verpleegkundige, Arts, Psychiater, Psycholoog, Verzorgende, Jeugdbeschermer - Gezinsvoogd, Orthopedagoog, Gedragsdeskundige, Manager, Consultant, Reclasseringwerker, Coordinator, Ambulant (jeugd) hulpverlener, Verzekeringarts, Re-integratieconsulent, Paramedicus, Fieldmanager en Accountmanager.
Verfijn
Snel zoeken
Zoekcriteria