Werkgevers in Zorg & Welzijn

U heeft een vacature in de branche Zorg & Welzijn en u wilt de zekerheid van een passende oplossing op korte termijn? Zodra u Matchpartner inschakelt, maakt u gebruik van ons uitgebreide netwerk en de nieuwste wervingstechnieken en selectiemethodes. Daardoor zorgt u voor continuïteit en bespaart u kosten en tijd. En bovenal weet u zeker dat uw vacature op tijd wordt ingevuld door de juiste kandidaat.

Matchpartner is de specialist in arbeidsbemiddeling voor Zorg & Welzijn. Onze consultants hebben ervaring in de gezondheidszorg en zijn op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en regelgeving. Wij vinden de juiste mensen, en vaak vinden ze ons.

De oplossing die u wenst

Of u uw nieuwe medewerker een vast of tijdelijk dienstverband aanbiedt, of wanneer u dat nog niet met zekerheid kunt zeggen, Matchpartner Zorg & Welzijn biedt altijd een passende oplossing. Niet alleen werving & selectie voor een vast dienstverband, maar ook detachering, projectdetachering en deta-vast oplossingen zijn bij ons mogelijk. Daarnaast specialiseren we ons in arbeidsmobiliteit in de ruimste zin: outplacement, loopbaancoaching, loopbaanoriëntatie en tweedespoortrajecten.

Verschillende specialismen

Matchpartner werkt vanuit de overtuiging dat specialiseren de sleutel is tot succes. Binnen de branche Zorg & Welzijn zijn we gespecialiseerd in functies als (sociaal psychiatrisch) verpleegkundige, gezinsvoogd of reclasseringswerker, maar ook als raadsonderzoeker, GZ psycholoog, psychiater, arts of gedragsdeskundige.

Werkwijze

Bij alles wat we doen houden we oog voor de realiteit. U wilt tenslotte zo snel mogelijk de beste oplossing tegen de juiste prijs. Op basis van uw vraag in project- of functiebemiddeling maken wij direct een inschatting van de mogelijkheden.

Bij Matchpartner weet u altijd exact waar u aan toe bent. Zo werken we op basis van ‘no cure, no pay’. Is de inzet van extra wervingstools vereist voor het beste resultaat, dan ontvangt u altijd vooraf een op maat gemaakt voorstel.

Met alle plezier en professie voorzien we ook uw organisatie van de beste kandidaat voor uw vacature.

Neem direct contact op
Meld vandaag nog eenvoudig uw vacature of interimopdracht aan. 

Onze consultants
Anne Jansen

Anne Jansen

Consultant
anne@matchpartner.nl
06 270 628 69 

"Elke dag leren en elke dag beter worden"

Carin Veders

Carin Veders

Consultant Welzijn
carin@matchpartner.nl
06 441 211 50

"Elke dag leren en elke dag beter worden"

Maarten de Haan

Maarten de Haan

Consultant Zorg & Welzijn
maarten@matchpartner.nl  
06 113 084 37

"Echte professionals hebben die zeldzame combinatie: ze zijn bevlogen en bescheiden"