Vind je ideale baan binnen Zorg & Welzijn

  1. 11715

Zoek direct vacatures


Bekijk 314 vacatures

Werken binnen Zorg & Welzijn

Het terrein van Zorg & Welzijn is breed en dynamsich. Jeugdzorg, de geestelijke gezondheidszorg of ouderenzorg vallen hier bijvoorbeeld onder. De samenleving stelt nieuwe eisen aan dit werkveld in een periode van afnemende budgetten. Meer voor minder geld en anticiperend op de vragen van mondiger wordende cliënten en stakeholders. Dit stelt nieuwe eisen, zowel aan organisaties als aan professionals.

Matchpartner houdt zich intensief bezig met deze ontwikkelingen. Onze consultants ervaren dagelijks wat er nodig is om in deze veranderende omgeving je vak uit te oefenen. Vele gesprekken leren ons de context waarin organisaties moeten presteren. Door niet alleen je cv, maar ook jouw persoonlijke achtergrond mee te nemen, zijn wij in staat een match te vinden die past bij jouw loopbaan op dit moment.

Vakgebieden binnen Zorg & Welzijn

Psychische zorg

Bekijk 93 vacatures

Ouderenzorg

Bekijk 10 vacatures

Verslavingszorg

Bekijk 14 vacatures

Forensische zorg

Bekijk 8 vacatures

Publieke zorg

Bekijk 36 vacatures

Gespecialiseerde zorg

Bekijk 68 vacatures

Arbeid & Gezondheid

Bekijk 40 vacatures

Gehandicapten zorg

Bekijk 28 vacatures

Persoonlijk Maatwerk

Matchpartner zet zich in voor jou. Wij zijn altijd op zoek naar een duurzame match, die past bij jouw loopbaan. We willen daarom niet alleen je cv, maar ook jou als professional leren kennen. Zo zorgen we voor een persoonlijke, professionele aanpak op maat.

Nieuwste vacatures

Psycholoog Revalidatie
Voor een specialistisch revalidatiecentrum zoeken wij een psycholoog.
Tilburg
HBO begeleider / coach
Als Persoonlijk begeleider / coach ben jij met anderen verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg op een woonlocatie voor mensen met een beperking. Dit betekent dat jij in het team een voortrekkersrol hebt in het bieden van kwaliteit. Je zorgt voor de kwaliteit van begeleidingsplannen en coördineert de hulpverlening en verpleging.
Hoofddorp
GZ-psycholoog Complexe Jeugdzorg
Voor een organisatie op het gebied van jeugdzorg zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog Complexe Jeugdzorg.
Den Haag
Neuropsycholoog
Voor een gespecialiseerde organisatie zoeken wij in Arnhem een psycholoog met ervaring in de behandeling van lichamelijke / cognitieve klachten.
Enschede
Orthopedagoog-Generalist Doven en Slechthorenden
De Orthopedagoog-Generalist die wij zoeken is gespecialiseerd (of wil zich gaan specialiseren) in het behandelen van kinderen en jongeren met een gehoorprobleem en hun omgeving.
Zoetermeer

Alle Zorg & Welzijn vacatures

Zo gaan we voor jou aan de slag

Toe aan een nieuwe stap, of op zoek naar dat ene mooie project? Wat je wens ook is, bij Matchpartner zetten we met plezier onze kennis, ervaring en  grote netwerk aan opdrachtgevers in om je te helpen met de juiste match!

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Eén vast aanspreekpunt

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het vinden van de juiste vacature? Of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met Maarten, een van onze consultants Zorg & Welzijn.

Laatste nieuws

Kun je de passende vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang een email zodra er een vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie